404

Ooops! Sem jste se dostat neměli…

Vypadá to, že stránka, na kterou se snažíte dostat, tu není. Nevadí, pomůžu vám ji najít!

Zabrouzdejte na blogu.

Plná dávka marketingové inspirace!

Pracujme spolu.

Pomáhám  podnikatelům a značkám budovat udržitelný byznys a  marketingový úspěch.

Strategie pro (online) podnikání

Vaše podnikání či malá firma stagnuje nebo neroste tak, jak byste si představovali? Nebo teprve začínáte a nechcete postupovat cestou pokus/omyl? Nabízím vám konzultaci strategie vašeho byznysu (osobní i na dálku). Zaměřuji se na online podnikání, síťový marketing a malé firmy, které své produkty prodávají převážně na internetu.

Marketingová strategie a sítě

Jste skvělý v tom, co děláte, ale neumíte svůj produkt či služby propagovat? Cítíte, že vaše prodeje by mohly být mnohem lepší, kdybyste ke svému podnikání přitáhli více zvědavých očí? Podíváme se spolu na vaši aktuální online prezentaci, opravíme případné chyby a nastavíme skvělou a přitažlivou strategii do budoucna, respektující váš budget.

UX a další řešení pro váš web

Vytváříte nový web nebo nejste spokojeni s tím, jaké výsledky má ten stávající? Pomohou vám navrhnout takové rozložení a obsah, který bude jasně propagovat to, co chcete prodat - a zároveň naplní potřeby návštěvníků vašeho webu. Pro weby na Wordpressu vám navíc mohu navrhnout a sestavit technické řešení na míru vašim záměrům - ať už jde o prodej online či fyzických produktů, rezervace, kvízy, vzdělávání... 

Marketingové a UX online kurzy

Chcete si marketing a web spravovat sami nebo v tuto chvíli nemáte rozpočet na moje osobní služby? Pak se s vámi ráda uvidím v některém z online kurzů v projektu Online strategicky. Provedu vás strategickou tvorbou webových stránek i propagací na sociálních sítích.

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!