Objev novou platformu pro budování komunity.

Konec závislosti na platformách, které omezují co a jak můžete publikovat. Ovládejte svou komunitu sami.

Kam až může omezování komerčních příspěvků na Facebooku zajít? Těžko říct. Ale nemusíte na to čekat. Objevte platformu pro budování komunity s možnostmi, které vám Facebook nikdy nenabídne.

Co umí platforma,
kterou vám představím?

01

Budování komunity podle vás

Žádná zakázaná slova, odkazy v komentářích a boj s algoritmem o to, jestli váš příspěvek někdo uvidí a nebo ne. Vaše komunita je jenom vaše – a dokud se v ní chováte v souladu se zákony, nikdo vám do ní zasahovat nebude.

02

Feed s příspěvky, skupiny, kurzy

Platforma vám dokáže nahradit nejen skupiny na Facebooku (v mnohem přehlednější podobě a všechny pod jednou střechou), ale třeba i systém, který teď používáte pro online kurzy. S možnostmi, na které jste zvyklí – uvolnění kurzu najednou i postupné odhalování lekcí v daných intervalech nebo termínech.

03

Vaše příspěvky na prvním místě

V komunitě máte možnost určit, kam můžete přispívat jen vy a která vlákna a skupiny jsou určena všem. Už žádné přetahování o to, čí posty budou ve skupině víc vidět. U každé skupiny příspěvků navíc můžete rozhodnout o tom, kdo k nim bude mít přístup a kdo je vůbec neuvidí.

04

Živá vysílání, konference, události

V komunitě můžete vysílat živě, automaticky publikovat záznamy – ale třeba i otevřít meeting jako na Zoomu a setkat se třeba s účastníky kurzu. Každou živou událost můžete plánovat – ať už se bude konat online nebo offline – a nechat si od účastníků potvrdit, zda se zúčastní.

05

Platební brána přímo v komunitním prostoru

Každou ze skupin či kurzů můžete v této platformě skrýt za paywall a určit, že se do ní dostanou jenom platící členové. Jednorázové platby, předplatné v několik úrovních, trial přístupy, slevové kódy. Stačí platformu napojit na Stripe. A nebo můžete dál prodávat na svém webu a přístup do kirzů a skupin umožnit jen platícím účastníkům. Automaticky.

06

Desktopové rozhraní i mobilní aplikace

Pro platformu existuje skvělá mobilní aplikace, na kterou chodí upozornění na sledované příspěvky i živá vysílání, podobně jako na běžných sociálních sítích. 

07

Vaše vlastní doména a brandové barvy

Komunitu máte možnost nastavit do vašich brandových barev a provozovat ji na subdoméně vlastního webu. I v takovém případě budou vaši členové schopni jednoduše přepínak mezi komunitami, jejichž jsou členy nebo do komunity přistupovat z hlavní stránky platformy.

Co ještě potřebujete vědět?

Je tohle ta pravá cesta pro vás?

Komunitní platforma je placená. Za její provoz platí provozovatel, členové ji mají zcela zdarma (pokud se vy sami nerozhodnete členství v komunitě nebo její části zpoplatnit).

Základní tarif stojí cca 1150 Kč měsíčně, za ten, který už má opravdu bohatou nabídku funkcí a žádné limity na počet členů zaplatíte kolem 2300 Kč měsíčně. 10% z ceny můžete ušetřit při roční platbě.

Abyste se v možnostech rozsáhlé platformy a jejího nastavení zorientovali rychleji, připravila jsem pro vás kurz se 13 videi, které vás možnostmi platformy a jejím nastavením podrobně provedou. Každá lekce je shrnutá i v textové podobě, ve videu je vidět podrobnější nastavení a způsob používání a nastavování daných funkcí.

Začínáme za…

Dny

:

Hodiny

:

Minuty

:

Vteřiny

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!