Plánujte svůj čas tak, aby vám život opravdu patřil!

4 workshopy o efektivním plánování, které vám pomohou k tomu, aby váš pracovní život přinášel výsledky, které chcete – a váš osobní život byl opravdu osobní. S časem na sebe, rodinu, koníčky, odpočinek, přátele…

Skončete s věčným cyklem nestíhání, odsouvání vašich cílů na později a myšlenek na práci od rána až do večera. Váš čas začíná právě teď.

Co se společně naučíme…

01

Plánovat svůj čas. Efektivně.

Čtveřice workshopů není jen o tom, jak stihnout více práce za méně času. Je o tom, jak efektivně plánovat svůj čas, abyste mohli žít život, který si zasloužíte. 

02

Držet se toho, co jsme naplánovali.

I ten nejlepší plán je k ničemu, pokud se ho nebudeme držet. Proto si ukážeme, jak s ním denně pracovat – a co dělat, když se nám ho z jakýchkoliv důvodů dodržet nepodaří. Bez výčitek.

03

Pracovat s To-do listy.

Máte seznam nebo všechno nosíte v hlavě? Ať tak nebo tak, podíváme se na techniky, které vám práci s úkoly výrazně ulehčí. Ať už se týkají vašich cílů, zakázek pro klienty nebo osobního života.

04

Směřovat ke svým dlouhodobým cílům.

Ano. Zatočíme s obvyklými “chci se víc věnovat marketingu, obsahu na sítě, konečně natočit ten nový kurz…, ale nemám na to čas”. Čas máte. Nemáte priority.

05

U plánování vydržet.

Kolik jste zkusili metod pro lepší produktivitu, které sice skvěle fungovaly, ale stejně jste u nich nevydrželi? Já spoustu. Tahle není jednou z nich. Protože obsahuje skvělý motivační faktor, díky kterému toho po pár týdnech nenecháte.

Jak workshopy vypadají?

4x záznam živého workshopu

Získáte okamžitý časově neomezený přístup k záznamům plánovacích workshopů.

Na výběr vám dávám ze 2 možností.

Tou první je zakoupit si přístup pouze k úvodnímu workshopu, kde metodu vysvětlím – a první společné plánovací session, kde si vše rovnou vyzkoušíte.

Tou druhou je přístup ke všem 4 plánovacím workshopům. A je to varianta, kterou vám doporučuji. Proč?

Málokdo se stane mistrem plánování poté, co si to jednou vyzkouší. Proto spolu budeme plánovat 4x. Pokaždé se podíváme na to, co se v předchozím týdnu opravdu podařilo a nepodařilo, probereme 1 téma, které vás k úspěšnému plánování posune blíž – a celou plánovací session si společně zopakujeme pro upevnění návyku.

Všechny workshopy

Okamžitě dostupné ze záznamu

…bez omezení doby na shlédnutí.

1. workshop

V prvním workshopu se podíváme na to, jak nám pravidelné plánování může pomoci k lepším výsledkům a většímu množství volného času – a rovnou si vyzkoušíme první plánování.

2. workshop

Před druhou plánovací session se podíváme na to, proč jste možná nestihli vše, co jste si naplánovali – a jak to vyřešit pro příště.

3. workshop

Před třetí plánovací session budeme mluvit o tom, jak lépe pracovat s to-do listy – a proč jim věnovat svůj čas.

4. workshop

Čtvrtou plánovací session zahájíme tím nejdůležitějším – jak své týdny plánovat tak, aby se vám konečně začalo dařit dosahovat dlouhodobých cílů.

Ahoj, jsem Lucie.

A plánování času byla roky moje Achillova pata.

Stejně jako většinu z vás mě plánovat nikdo neučil. A v korporátu se obvykle plánuje stylem “5-7 schůzek týdně, odpovědět na poptávky”. Což ale bohužel nefunguje v okamžiku, kdy si práci sháníte – a hlavně často vytváříte, sami. Což s vlastním projektem jednoznačně dělat musíte.

Moje rodinná situace mi s kvalitním podnikatelským plánováním rozhodně nepomohla. Starší dítě mi 2x nevzali do školky, během karantény jsem si navykla pracovat od nevidím do nevidím – a školní zprávy v notýsku na téma “zítra není družina” u nás byly na týdenním pořádku. Moje ADHD a s ním spojený špatný odhad na čas tomu všemu rozhodně nepomáhaly.

Že se v takové situaci pořádně plánovat nedá? To jsem si myslela taky. Chyba. Čím víc toho máte na talíři, tím lepší plánovací systém potřebujete. A ten, který vás naučím, opravdu funguje. Dlouhodobě – a i na “ztracené případy”.

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!