Bonusy od Lucie

Dveře do programu se zavírají za:

Dny

:

Hodiny

:

Minuty

:

Vteřiny

Dvakrát do roka se otevírají dveře do programu, který vám pomůže změnit všechno, co ve vašem životě nefunguje.

Transformational

Coaching Program

13 týdnů pro transformaci všeho, co potřebujete.

Byznysu, peněz, osobního života, vztahů, zdraví…

S osobním doprovodem Jima Fortina a jeho koučů.

Pro získání bonusů použijte Ambassador Code LUCIE

Co je Transformational Coaching Program?

13 týdenní intenzivní skupinový koučovací program, který vás “dokope” změnit všechno, co nefunguje…

Hluboká změna mindsetu

Jim vám pomůže “rozbít” všechny nefunkční představy o tom, co ve vašem životě právě teď dře – ať už si to uvědomujete nebo ne.

Akce, které potřebujete

TCP vás bude silně motivovat k těm správným akcím, které ve svém životě potřebujete udělat. Ať už jsou byznysové, nebo osobní. A pomůže vám k nim odstranit všechny překážky. Ty fyzické, emocionální, ale i energetické. Jim Fortin v sobě spojuje čistě racionální, ale i hluboce spirituální přístup.

Cesta vždycky existuje...

Ať už ve svém životě chcete (a nemáte) cokoliv, v programu zjistíte, že cesta vždycky existuje. Jen se možná nejdříve potřebujete změnit vy sami.

Konec špatných návyků, začátek těch nových

Každý špatný návyk nám s sebou přináší něco, co chceme – i když bychom raději výsledky dobrých návyků. Během programu budete špatné návyky velmi intenzivně rozpouštět – a stejně intenzivně pracovat na získání těch, které doopravdy chcete mít (zejména kvůli výsledkům, které přináší).

Nové a silnější vztahy

TCP je hodně transformační na vztahy s jinými lidmi. Některé se změní k lepšímu, některé nové se objeví – a některé možná skončí a nebo se utlumí. Každopádně v nich budete mnohem spokojenější.

Byznys a peníze

I když váš záměr pro TCP může být z jakékoliv oblasti (zdraví, vztahy, váha, osobní naplnění), pokud mezi ně patří byznys a peníze, přijdete si na své. Většina účastníků má na této úrovni obrovské změny už během prvních týdnů programu.

Pro získání bonusů použijte Ambassador Code LUCIE

Kdo je Jim Fortin?

Autor Transformational Coaching Program
Mnozí z vás už jste si Jima Fortina “oťukali” v tréninku Be – Do – Have.

Jim je velmi úspěšným transformačním koučem, kterému za úspěch vděčí i celá řada známých online podnikatelů.

Ze 2 milionů USD ročně na 10 dostal během jediného roku Jamese Wedmora, autora programu Business by Desigen. K dalším z řady úspěšných patří třeba Kathrin Zenkina a její projekt Manifestation Babe.

Jim sám má za sebou hvězdnou kariéru kouče leaderů z Wall Street, pracoval dokonce i jako poradce jednoho z amerických prezidentů.

K technikám, které používá, patří kromě koučinku i hypnoterapie, neurolingvistické programování a moudrost získaná od jeho švagra Dona Xaviera, který je tradičním šamanem z jižní Ameriky.

jak transformational coaching program funguje?

Nakouknutí do programu

Jak to v TCP vypadá
Pojďte se se mnou podívat na to, jak to v programu vypadá, co v něm najdete a jak Jim a jeho koučové s účastníky pracují.
Vstup do Transformational Coaching Program je nyní otevřený. Nejste si jistí, jestli je to pro vás? Napište mi e-mail na Luciehaberlova@pm.me nebo sms na 774 582 453. Ráda vám vaše dotazy zodpovím nebo nabídnu termín, kdy si můžeme zavolat a popovídat si o tom, jestli je tenhle program pro vás vhodný.

Pro získání bonusů použijte Ambassador Code LUCIE

Ahoj! Jsem Lucie.

A Transformational Coaching Program jsem absolvovala letos na jaře.
Když jsem do TCP vstupovala, měla jsem za sebou opravdu náročné období – a taky nejhorší rok svého podnikání. Věděla jsem, že potřebuju razantní změnu, ale vůbec jsem netušila, kudy do toho.

Jim mě ke vstupu do TCP (váhající a přemýšlející nad cenou) přesvědčil 1 větou (a dvěma, co na ni navazují):

So what you’re really saying is that despite everything you’ve learned in the Be-Do-Have Training series you’re still choosing to work from the same fear and circumstances that have brought you to a place today where you still cannot afford the things you want in life?

 

And, you already know that if you work from circumstance you’ll continue to repeat your circumstances over and over. When, specifically, do you think you’ll stop working from your circumstances and you’ll start trusting yourself so you can change your circumstances?

Ve zkratce – moje váhání a původní volba “letos se mi to (zase) nehodí” vycházely z mých strachů a ne zrovna příznivých životních okolností – které se ale během let spíš zhoršovaly, než lepšily…

Co se změnilo? Skoro všechno.

Z TCP jsem si odnesla mnohem více, než jsem očekávala. Úplně kompletní změnu myšlení (a to říkám jako člověk, který na sobě intenzivně pracuje od puberty). Propuštění hlubokých strachů, které ovládaly značnou část mého života. Zvládnutí svého ADHD, které mi v dobách propadu dopaminu pěkně ztrpčovalo život, a to i bez tun doplňků stravy, kterými jsem ho držela pod kontrolou. Podařilo se mi získat asistentku pro hendikepovanou dceru, přestože u nás tuhle službu běžně nikdo neposkytuje (protože Jim prostě řekl, že neexistuje, abychom to i dál táhli sami). A za 13 týdnů v programu jsem vydělala víc, než za celý předchozí rok, včetně toho, že jsem si za víkend vydělala na neplánovanou cestu do Ameriky.

Pro začátek… 🙂

 Koučovací program Jima Fortina s klidným svědomím doporučím i vám.

 

A chci vám dát důvod navíc, proč letos vstoupit.

Bonusy v celkové hodnotě 44.017 Kč
mám připravené pro všechny, kdo se do programu přihlásí
s mým Ambassador kódem LUCIE.

VIP Day

Můj hlavní bonus s jednoznačně nejvyšší hodnotou. Služba, kterou si úspěšné podnikatelky nadělují za odměnu. To je VIP Day.

Celodenní osobní konzultace nebo práce na vašem projektu, která se řídí jen a pouze vašimi potřebami. Můžeme řešit strategii prodeje vašeho produktu, společně pracovat na vašem novém online kurzu, ladit prodejní stránky, pořádně rozjet vaše sociální sítě…

Během VIP dne můžete využít jakoukoliv službu, kterou umím. Od strategií byznysu a marketingu, přes tvorbu kurzů, správu sociálních sítí, webdesignu…

Bonus si můžete vybrat kdykoliv během následujících 365 dní – přesně podle toho, jak bude váš nově rozjetý byznys potřebovat.

Hodnota bonusu 24.900 Kč

Onboarding Call

Hodinová konzultace po vašem vstupu do programu. Ukážu vám, co v programu najdete a jak s ním pracovat – a podíváme se na vaše nejbližší cíle a plány a možnosti, jak se k nim posunout.
Hodnota bonusu 3.900 Kč

Přístup k sérii plánovacích workshopů

1 věc, která mě opravdu posunula k reálnému naplnění mnoha plánů, které jsem dlouho měla jenom v hlavě? Správná technika plánování času. Gamechanger, o kterém jsem nevěděla, že ho potřebuji.

A naučím vás to také. Čekají na vás záznamy 4 plánovacích workshopů, kde vás techniku naučím a společně si ji vyzkoušíme.

Hodnota 1027 Kč

3x productivity koučink

Pomohu vám odstartovat a dotáhnout projekt nebo záměr, se kterým do TCP vstupujete (nebo ke kterému se po programu rozhodnete).

Productivity koučink se mnou kombinuje principy koučinku a mentoringu – můžete ho tedy využít nejen jako koučovací podporu na cestě k cíli, ale poradím vám i s technickými nebo byznysovými stránkami vašeho projektu.

Hodnota služby 11.700 Kč

Kurz Magic Money Mindset

Novoroční kurz, ve kterém společně otevřeme cestu penězům a dalším věcem, které do svého života toužíte přinést.

Pracovat budeme mnohem víc, v rovině nastavení mysli, energie a jednoduchých uvědomění, než v rovině striktně byznysové, kterou znáte z mých ostatních kurzů.

Hodnota bonusu 2.490 Kč

Možnosti jak vstoupit do programu

dveře do Transformational Coaching Pragram se otevírají 2x do roka a pouze na 4 dny.
Cena programu je letos o 1.000 USD levnější, než obvykle. Stojí 2.997 USD a je možné ji zaplatit dvěma způsoby. Najednou nebo na splátky s drobným navýšením.

Jim Fortin do programu přidává i celou řadu materiálů, které vás podpoří v oblasti peněz a vyšších příjmů. Většině aktivních účastníků se peníze investované do TCP “vrací” ještě během programu. Osobně jsem si v průběhu programu dokázala za víkend vydělat na neplánovanou cestu do USA – nebo si po skončení programu vzít 2 měsíce volna, které mi vydělané peníze za předchozí měsíce bez problémů pokryly.

Možnost vstoupit končí za

Dny

:

Hodiny

:

Minuty

:

Vteřiny

Pro získání bonusů použijte Ambassador Code LUCIE

Možná se chcete zeptat…

Kdy získám přístup do programu a k bonusům?
Přístupy vám přijdou e-mailem po uhrazení programu nebo jeho první splátky.

Jednotlivé části programu se vám budou odkrývat po týdnech, tak jak budete společně programem postupovat.

Jim s jeho team vás celým programem osobně provedou.

Jak je to s bonusy?

Online programy vám zpřístupním do týdne po vašem vstupu do Transformational Coaching Program a zároveň vás pozvu k výběru termínu pro váš Onboarding call.

Ostatní služby můžete čerpat během 365 dní od vstupu do programu (pokud to prošvihnete, tak se nějak domluvíme – ale věřím, že se vám budou hodit dříve, než za rok 🙂 ).

Zvládnu to s mojí angličtinou?
Věřím, že ano. Jim i jeho koučové mluví srozumitelně a počítají s tím, že má publikum ze všech koutů světa.

Řada materiálů je v písemné formě, se kterou problém mít určitě nebudete (nebo si pomůžete překladačem).

Moje poslední poznámka je mindsetová. Pokud se bojíte, že vaše angličtina není dost dobrá, udělejte odvážný krok a do téhle řeky vstupte. Angličtina je čím dál tím důležitější. Většina kvalitních zdrojů je anglicky. A anglicky mluvící trh je řádově větší, než ten český.

Jakmile svou angličtinu začnete aktivně používat, zlepšíte se velmi rychle (moje školní angličtina taky nestála za moc).  Na místě zůstanete jen v případě, že na svém “neumím dost dobře anglicky” budete lpět dál. Jestli jste došli tak daleko, že tenhle program zvažujete, nenechte se zastavit takovou drobností, jako je nejistota v cizím jazyce.

Jak zjistíš, že mám nárok na bonusy?
Pokud použijete pro vstup do Transformational Coaching Program můj Ambassador Code LUCIE, dostanu informaci o tom, že jste do programu vstoupili, společně s vaším e-mailem.
Co když se něco stane a já nebudu mít peníze na splátky?
Všechno má řešení. Jednoduše napíšete na podporu programu a domluvíte se s nimi na řešení. Pro podobné situace mají několik postupů – pokusí se s vámi najít cestu, jak by se situace dala vyřešit.
Na jak dlouho mám přístup do programu? Na rok? Ne. Navždy.
Přístup do programu platíte jednou – a máte ho napořád. Společná část trvá 13 týdnů, poté vám zůstává přístup ke všem materiálům z programu i záznamům koučovacích callů.

Pokud byste si ho časem chtěli zopakovat (řada lidí to dělá, protože posuny s pomocí koučů bývají opravdu značné), budete mít možnost naskočit do programu pro absolventy za výrazně výhodnější cenu).

Naučím se v programu, jak se stát koučem / koučkou?

V Transformational Coaching Programu budete koučováni vy, nebudete se učit koučovat. Ale…

Celou řadu účastníků obvykle tvoří lidé, kteří jakou koučové pracují nebo mají ambice se jimi stát. Může vás to nasměrovat na správou cestu, nechat se zase chvíli koučovat někým, kdo má mnohem více zkušeností – a zároveň se podívat na to, jak se dá velmi efektivně zvládnout skupinový koučink s větším množstvím účastníků (a to je hodně inspirativní).

Máte další otázky?
Napište mi na Luciehaberlova@pm.me nebo pošlete sms na 774 582 453.
Odpovím vám nebo nabídnu termíny, kdy si můžeme zavolat a vaše otázky zodpovědět.

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!