VIP DAY 2024

1 den pro všechno, co váš byznys právě teď potřebuje. Za jedinečnou cenu.

Přestaňte se trápit s hledáním toho, kde je chyba a s pokusy o nápravu metodou pokus/omyl. Podívám se na váš projekt očima marketingového specialisty a UX designera. Řeknu vám, kde máte mezery a díry, které potřebují zalepit – a kde naopak nevyužíváte svůj prostor k růstu.

Můj přístup je silně praktický. Nebudu si s vámi dlouze povídat o brandových archetypech nebo hledat odpovědi na otázky, které nepotřebujete znát. Z konzultace odejdete se seznamem konkrétních problémů a návodem na jejich řešení – a nebo je rovnou vyřešíme spolu.

Co je VIP DAY?

Vyřešte za jediný den to, s čím se trápíte už měsíce.

VIP Day je intenzivní konzultace, během které váš byznys posuneme o velký skok dál. Podíváme se na všechny aspekty vašeho podnikání a navrhneme strategii změn a rozvoje pro vše, co nefunguje nebo by mohlo fungovat lépe. Je jen na vás jak svůj čas se mnou budete chtít využít. Můžeme mluvit, můžeme plánovat prodejní kampaně, můžeme rovnou pracovat na změnách nebo vašich produktech.

VIP DAY konzultace zahrnuje i čas na moji předkonzultační přípravu. Projdu si váš web a sítě, podívám se, co funguje a co ne očima zákazníka, který váš produkt nezná. Pár dní si váš projekt nechám projít hlavou. Na konzultaci pak nevařím z vody a nezdržujeme se tím, že bych teprve zkoumala vaše podklady.

Obvyklá cena VIP DAY je 24.900 Kč

Dnes si ji můžete pořídit za jedinečnou cenu.

Konzultace zakoupené v průběhu Black Friday akce je možné čerpat v roce 2024 po uhrazení celé částky za konzultaci (tedy v případě nákupu na splátky až po uhrazení poslední splátky). Platba za objednanou službu je nevratná. Pokud se dostanete do problémů se splacením celé částky, umožním vám vybrat si již uhrazenou částku formou konzultace za běžnou cenu (viz https://www.luciehaberlova.cz/konzultace/). 

Co spolu můžeme vyřešit?

Každý kousek skládačky má svou hodnotu v celém obrazu.

Strategie vašeho podnikání

Podíváme se na to, co nefunguje a proč. Jaké produkty podpoří cíle vaší značky, na který segment trhu se potřebujete zaměřit a jak dosáhnete vašich krátkodobých i dlouhodobých cílů.

Strategie vašeho marketingu

Nedostatky v marketingu stojí spoustu peněz i firmy a podnikatele s fantastickými produkty. Mohu vám pomoci s nastavením celkové marketingové strategie i jejích dílčích kroků. Specializuji se na organické marketingové kanály. Placenou reklamu mohu zahrnout do vašeho marketingového mixu (včetně konkrétních doporučení), ale jejím nastavováním se v tuto chvíli nezabývám.

UX a další nastavení vašeho webu

Proč váš web neprodává? Protože vaše návštěvníky dostatečně nezaujme a nebo je nevede správnou cestou k prodeji. Zhodnotím váš web z pohledu UX designera a navrhnu vám konkrétní změny. Můžete mě požádat i o wireframy k novému webu nebo kontrolu před jeho spuštěním.

Prodejní funnely

Máte reklamu, ale vaši zákazníci nakoupí jen jednou. Máte skvělé dosahy na sítích, ale nemáte objednávky. Vytváříte kvalitní obsah, ale náklady na něj se vám nevrací. Pokud se v kterékoliv větě poznáváte, je čas podívat se na vaše prodejní funnely.

Sociální sítě

Pomohu vám se strategií pro vaše sociální sítě. Podíváme se na jejich vizuální i obsahovou stránku a vytvoříme plán pro jejich efektivní využívání v ekosystému vašeho byznysu. Mohu pro vás navrhnout sadu příspěvků na sítě (vizuální i obsahová část) nebo prodejní strategie pro jednotlivé kanály. Zaměřuji se nejvíce na Instagram a Facebook, ale mám zkušenosti se všemi hlavními sítěmi.

Technické záležitosti a propojení

WordPress, pluginy, prodejní systémy, e-mailingové systémy a další. Pokud potřebujete poskládat řešení na míru nebo najít cenově efektivnější variantu, pravděpodobně vám budu umět poradit.

Možná se chcete zeptat…

Praktické informace ke konzultacím.
Jak si mohu rezervovat termín?

Po objednání konzultace obdržíte e-mail s odkazem na můj rezervační systém. Jakmile proběhne úhrada celé objednávky z vaší strany, můžete si svůj termín rezervovat.

Rezervace pro VIP DAY z Black Friday nabídky je možné využít v roce 2024 (pro rok 2023 již termíny otevřené nejsou).

Termín VIP dne vám po rezervaci potvrdím a domluvíme se na místě, kde se uskuteční. U VIP dní nabízím v rámci ČR možnost konzultace přímo u klienta. U online konzultace lze službu čerpat najednou nebo rozdělit na 2 tříhodinové konzultace.

Jak probíhá online konzultace?

V rezervačním formuláři si zvolíte, zda se chcete setkat před monitorem s video-přenosem a možností sdílení obrazovky, nebo telefonicky. Vím, že ne každému je video-přenos příjemný, proto nabízím obě varianty.

U online setkání vám pošlu odkaz na Jitsi Meet před začátkem naší konzultace. Jedná se o obdobu Zoomu, která nevyžaduje stahování aplikace ani další nastavení – stačí kliknout na odkaz. A ano, má možnost nastavit si obrázek na pozadí, než vstoupíte do místnosti 🙂

Pokud chcete konzultovat po telefonu, zavolám já vám na číslo, které uvedete v rezervaci.

Chci se potkat osobně!

Já taky. Osobní konzultace mám raději, protože si při nich vždycky řekneme víc, než na dálku.

VIP DAY si můžete objednat na vaší adrese v ČR. Termín potvrzuji individuálně a u cest nad 150 km od Hradce Králové účtuji cestovní náklady (částku vám dám vědět předem).

V průběhu školního roku za mnou na kteroukoliv konzultaci můžete po dohodě přijet do Hradce Králové (sejdeme se v tiché kavárně nebo coworkingu).

Po domluvě se můžeme sejít i v  Jeseníku, kde se s vámi ráda potkám nad kávou na horách 🙂 “Vyzenovanou” konzultaci v některé z místních kaváren nebo při procházce nad lázněmi Jeseník můžete zakončit výletem po horách nebo wellness procedurou v místní lázeňské oblasti. Odpočinout si a nechat si myšlenky z konzultace v klidu doznít má svoji nezanedbatelnou hodnotu.

Osobní konzultace vám na zvolený termín vždy individuálně potvrdím.

 

Pomoc, v rezervovaný termín nemůžu!

Stane se. V takovém případě mi jednoduše dejte co nejdříve vědět – rezervaci zrušíme a najdeme nový termín.

Věřím ve vzájemnou slušnost a pochopení, takže pokud hodinu před konzultací zjistíte, že vaše dítě s teplotou dnes do školky opravdu nepůjde, neřešte, jak to zvládnete s mrňousem za zády a prostě mi napište zprávu. Vyřešíme to. Pokud konzultujeme na vaší adrese, dejte mi, prosím, vědět včas – pokud už budu na cestě, mohu vám vyúčtovat náklady za zbytečnou cestu.

Ráda pracuji ve vzájemné důvěře a úctě k času druhé strany, proto věřím, že tato možnost nebude zneužívána.

Velmi výjimečně se samozřejmě může stát, že obdobné komplikace nastanou na mé straně. V takovém případě vám dám co nejdříve vědět a vyjdu vám vstříc s výběrem nového termínu (i mimo obvyklé hodiny).

Máte jinou otázku?

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!