Ovládněte důležité marketingové techniky během 60 minut.

MasterClass

Dejte mi 20 – 60 minut svého času a já vás během nich naučím některou z prověřených technik zahraničních hvězd marketingu.

Stručně, srozumitelně a tak, abyste byli schopní začít nově získané znalosti okamžitě aktivně používat.

Strategie prodeje

Prodejní strategie The Lipstick Offer

Naučte se naplno využívat drobných prodejních nabídek k dlouhodobým prodejům, budováním databáze a posilování důvěry vašeho publika.

Obsahový marketing

Texty psané umělou inteligencí

Naučte se, jak využívat umělou inteligenci k psaní blogů, textů na weby, newsletterů či příspěvků na sociální sítě, aniž by vaši čtenáři poznali, že jste texty nepsali vy sami.

Sociální sítě

Jak zajistit růst publika na Instagramu

Jak zajistit pravidelný růst publika na Instagramu či jiné sociální síti udržitelnou cestou, kterou mají rády algoritmy i vaši ideální sledující? Zasvětím vás do růstové strategie, se kterou své publikum můžete efektivně budovat a seznámím vás s nástrojem, který vám práci s touto technikou může usnadnit.

Minimalistický Instagram

Naučte se, jak efektivně využívat Instagram s minimálním úsilím. Vylaďte svou statickou instagramovou prezentaci a využijte nejefektivnějších nástrojů k růstu publika a prodejům. Ideální pro ty, kdo se Instagramu nechtějí věnovat naplno nebo jej chtějí využívat jen při prodejních kampaních.

5 pilířů obsahu nejen pro sociální sítě

Naučte se vytvářet obsah, který vaše publikum baví, prodává a průběžně buduje vaši značku. V MasterClass vám vysvětlím, jak funguje systém 5 obsahových pilířů a jak objevit a začít používat obsahové pilíře pro vaši vlastní značku.

Obsah na 3 měsíce za 60 minut

Objevte techniku, se kterou opakovaně snadno naplánujete tříměsíční obsah na své sociální sítě, blog a newsletter během 60 minut. V MasterClass vás naučím pracovat s přiloženým obsahovým plánovačem, který vám pomůže obsah vytvářet rychle, ale tak, aby prodával a průběžně budoval vaši značku.

3+1 MasterClass zdarma

Získejte všechny 4 MasterClass za výhodnější cenu, s okamžitým přístupem ke všem 4 lekcím a prodlouženou dobou ke shlédnutí.

 

 

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!