Lekce 1 – Vize

Vize.

…kdo neví kam jde, dojde obvykle někam jinam.

Dnešní lekce vás možná trochu překvapí. Nezačneme totiž vytvářením prvního příspěvku – ale vytvořením vize. Vize toho, jak budou vaše sociální sítě vypadat.

K dnešní lekci budete potřebovat tužku a papír. K poznámkám je prosím použijte až poté, co si poslechnete celé video, ať si nenarušíte průběh celé vizualizace. Pokud byste se k některé části potřebovali vrátit, můžete si video následně pustit ještě jednou.

V dnešní lekci se nebudeme zabývat všemi kanály – nebo všemi sociálními sítěmi, které chcete používat. Pro dnešek si vyberte jednu, která je pro vás v tuto chvíli nejdůležitější.

Hotovo?

Jak se vám v dnešní lekci dařilo?

Své pokroky, výstupy a výsledky můžete sdílet ve FB skupině Buď vidět! – najdete ji na www.facebook.com/groups/budvidet/

Skupina je otevřená pouze pro účastníky kurzu, nemusíte se tedy bát toho, že vaše příspěvky bude číst někdo nepovolaný.

 Nezapomeňte pro absolvování lekce tuto označit jako splněnou.

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!