100 kontaktů za 14 dní

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Co najdete v kurzu?

15 lekcí, které vás dovedou k efektivní cestě dlouhodobého budování e-mailové databáze

Prvními 100 novými kontakty to začíná. Výsledkem je strategie pro trvalé rozšiřování ideálního publika připraveného nakoupit vaše produkty.

Rychlý rozcestník.

Kurz 100 nových kontaktů za 2 týdny je českým rozšířením kurzu Your First 100 Leads od Jamese Wedmora.
Do Jamesova kurzu teď můžete naskočit zdarma – pokud chcete. Pokud ne, čekají na vás moje pracovní listy se shrnutím všeho podstatného z jednotlivých lekcí, úkoly a cvičeními, které vám pro zjednodušené absolvování kurzu budou stačit.

James je mým mentorem a osobní hvězdou online podnikání poslední 3 roky – a tento kurz je součástí prodejní kampaně na jeho hlavní program Business by Design. Účast v programu vás k ničemu nezavazuje – pouze vám touto cestou chci Jamese a jeho práci představit, protože vím, že jeho přístup je tím, který dokáže udělat z běžného byznysu úspěšný byznys se skvělými výsledky.

V rámci kampaně také máte možnost získat přístup k řadě Jamesových materiálů zdarma.

Pravidla hry

  • V následujících dnech společně projdeme lekcemi a cvičeními, které vám pomohou nejen získat dalších 100 (či více) kontaktů, ale hlavně vám pomohou nastavit systém pro rozšiřování vašeho publika v budoucnosti.
  • Doporučuji vám udělat úkoly z každé lekce, než se vrhnete na další, ale rychlost postupu je zcela na vás. Všechny lekce jsou otevřené, neotevírají se postupně.
  • Možná už svou databázi nějakou dobu budujete. Nebojte se vyzkoušet nové postupy a zamyslet se nad tím, jestli jsou ty stávající opravdu funkční. Třeba během kurzu objevíte lépe fungující přístup 🙂

Nepřeskakujte

První pravidlo vám má pomoci kurz dokončit. Asi každý z nás má někde přístupové údaje ke kurzu, ze kterého jsme viděli 2 lekce, řekli si, že je to skvělé – ale úkoly si nechali na “až někdy”, ze kterého se pomalu stává “už nikdy”.

Udělejte úkoly

“Vědět” má mnohem menší hodnotu, než “dělat”. Pokud jednotlivé lekce rovnou proměníte v činy, budou vaše sítě na konci kurzu úplně jinde, než na jeho začátku.

Konzultujte

Sdílejte své postřehy a nápady ve skupině na facebooku a ptejte se na cokoliv, co vám není jasné. 

Než začneme…

14 lekcí a FB skupina.

Lekce můžete otevírat ve vlastním tempu. Některé lekce vyžadojí větší akci z vaší strany, některé jsou poměrně jednoduché na zvládnutí – je tedy jen na vás, jestli se rozhodnete otevírat každý den jednu – nebo jich třeba zvládnete více najednou.

Výsledky i své dotazy můžete sdílet v mé  skupině The Funnel Empire na Facebooku, kde jsou vítány i vaše dotazy ke kurzu či programu Business by Design.

Pošli mi šablonu stránky pro Instagram bio!

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu layout šablony pro Divi i s instrukcemi pro nasazení a úpravy.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!

Chci vytvořit svůj prodejní funnel!

Naskočte do 5denní výzvy Vytvořte funkční prodejní funnel v 5 krocích. Každý den vám přijde 1 e-mail s obsahem lekce a konkrétními úkoly, které máte splnit. Z odběru mých e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit.

You have Successfully Subscribed!

Chci e-book Brand nejsou jen barvy

Vyplňte své jméno a e-mail a já vám pošlu pracovní listy, které vám pomohou objevit a komunikovat hlubší smysl vlastní značky.

Skvěle! Teď stačí ověřit adresu!